Mobilmonday.dk

Den mobile mandag
Garderobeskabe

Sonesson.dk – garderobeskabe til personlig opbevaring

Hos Sonesson.dk tilbyder de garderobeskabe til private og offentlige virksomheder, der ønsker en bedre og mere moderne garderobeløsning. Garderobeskabe skal ikke være kedelige – det er Sonesson.dk’s udgangspunkt, der går ind for en effektiv og smart garderobe, der samtidig skal passe til miljøet og den nutidige stil.

100 års erfaring

Sonesson er en af de førende producenter af garderobeskabe, og de har siden 1909 leveret garderobeskabe til blandt andet skoler, idrætsforeninger og offentlige institutioner. Producenten har stor erfaring på området, og det mærker man tydeligt, når man undersøger sitets muligheder.

Sitet er overskueligt og indeholder kun det mest nødvendige for en kunde. Det er let at navigere i de forskellige muligheder, og samtidig er man ikke er i tvivl om, hvordan man skal kontakte salgsafdelingen, hvis man har spørgsmål.

Et personligt valg

Et garderobeskab hos Sonesson fås i flere modeller, størrelser og farver, og kunden kan være med til at bestemme både de store og de små elementer i garderobeskabet.

Hvilken farve skal skabslågerne være? Hvilke materialer skal de produceres i? Det er sådanne beslutninger, du som kunde hos Sonesson kan være med til at bestemme.

Dette er en stor fordel, hvis du står med en anderledes planløsning eller har bestemte krav til, hvordan netop din garderobe skal være. Der er flere valgmuligheder, end man lige tror, så det kan være en god idé at undersøge sitet grundigt eller forhøre dig hos deres medarbejdere, inden du tager en beslutning.

Ideelle garderobeskabe til virksomheder

Sonesson leverer blandt andet garderobeskabe til arbejdspladser, hvor de lægger meget vægt på, at skabene skal passe til miljøet og være en del af den trivsel, der er. Forskellige arbejdspladser har forskellige behov, og med garderobeskabe fra Sonesson kan disse behov i høj grad blive imødekommet.

Lettilgængelig information og inspiration

Sitet lægger i høj grad vægt på, at kunden skal kunne lade sig inspirere og få den ønskede information, som de har brug for. På deres site har de brochurer, som kunden kan downloade og scrolle igennem. Der er en høj gennemsigtighed, og man føler generelt, at det er et troværdigt og kompetent site, man har med at gøre.

Anmeldelse: 4/5

Sitet er ligetil og let at navigere i, og informationerne om produkterne er ligetil for kunden. Man kan derudover finde inspiration og se tydelige billeder af deres produkter. Sitet kunne godt være mere up to date, men det lever op til forventningerne.